Ir al contenido principal

Perquè contractar una festa de temàtica princeses - prínceps amb La Cuca?

Hi ha molta diversitat de personatges infantils que podem descobrir a les sèries de dibuixos animats, a les pel·lícules, als contes i a molts més indrets.

Totes i tots recordarem sempre els nostres personatges preferits. Segurament aquests referents han influït d'alguna manera en la nostra manera de pensar i de fer.


La factoria Disney i similars encanta a moltes persones arreu de tot el món. Però hi ha qui observa i s'adona que suposen un endarreriment vers al progrés de la dona dins la societat.


És obvi que molts contes infantils de princeses mostren dones que exhibeixen comportaments que ja no són o no haurien de ser d'aquest segle. Cerquen un príncep que les ompli i que doni sentit a la seva vida i un llarg etcètera d'actituds sotmeses a una societat que encara ha de treballar per a seguir evolucionant. Afortunadament algunes de les últimes produccions d'aquest tipus d'indústria estan avançant. Tenim com a exemple alguns elements de la pel·lícula Frozen, on l'amor més sincer i profund es troba entre dues dones, germanes. També tenim el referent de Mérida de la pel·lícula Brave, on la protagonista cerca la manera de viure la seva pròpia vida, allunyada de les normes que se li imposen pel fet de ser dona.






Arribats a aquest punt m'agradaria explicar-te la meva manera de fer dins les festes infantils d'aquesta temàtica.



🔵 Les meves animacions infantils de temàtica princeses – prínceps, estan enfocades a tothom; nenes i nens, homes i dones, avis i àvies...

Duc a terme un personatge propi de caràcter divertit i curiós vestit d'una determinada manera i que fa referència a la pel·lícula, conte o sèrie d'on prové, sense potenciar actituds sexistes ni discriminadores. 

🔵 Durant les activitats que realitzo dins aquestes temàtiques i altres, intento que nenes i nens gaudeixin i creixin com a persones. Desperto la seva curiositat, les ganes d'aprendre jugant i potencio capacitats com el coratge, la imaginació, l'empatia... On l'objectiu és passar-ho bé dins un ambient de respecte.

🔵 A les festes que dinamitzo, si realitzo pinta cares, els nens i les nenes tenen la llibertat de maquillar-se del que desitgin. Estem al segle XXI i no és cap drama que un nen vulgui pintar-se de princesa ni és cap vulgaritat que una nena vulgui pintar-se de monstre. Si us plau, deixem que creixin lliurement segons els seus anhels. Si ho fem, estarem educant a nenes i nens feliços i tolerants amb el seu entorn.

Tot i això, la meva feina consisteix a divertir i moltes vegades m'he de limitar a dur a terme un determinat espectacle, atenent les necessitats i desitjos de la clienta o client, però sempre aportant el meu granet de sorra amb un estil original i educatiu.

És responsabilitat de tots i totes educar a nens i nenes en un ambient de respecte mutu, deixant de banda prejudicis i discriminacions que dia rere dia haurien d'anar desapareixent per a poder aconseguir que algun dia, mirem enrere i puguem veure una evolució real, on el paper de la dona dins la societat sigui un paper lliure i valorat en tots els àmbits de la vida.

Comentarios

Entradas populares de este blog

6 Ideas Para Una Fiesta de Temática Unicornio

No me puedo resistir y quiero mostrarte una serie de ideas para fiestas de unicornios que he recopilado en las ultimas semanas. El furor unicornio está muy de moda en las fiestas de cumpleaños infantiles. Si estás pensando en preparar una fiesta así para tu hijo o hija no te pierdas las siguientes ideas para decorar una fiesta de temática unicornio.  🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄 ¡La ya famosa tarta unicornio!  ¿A quién no le gusta un pastel así? Puedes encontrar miles de ideas de diseños de repostería creativa y recetas paso a paso para hacerla bien gustosa. A los peques les encantan las tartas con colores por dentro y esta temática te ofrece la posibilidad de jugar con los colores y los sabores. A continuación te muestro la tarta que me regalaron para mi cumpleaños. Es bonita, ¿verdad? 😍 ¡Globos molones de unicornio! A tu hijo/a le encantará pasearse con su globo unicornio. Lo ideal es llenarlos de helio para que floten, quedan muy monos para decorar cualquier

¡8 pasos para organizar un cumpleaños exitoso! (By La Cuca Animadora)

1. Establece día, hora y lugar del evento.  2. Crea y entrega invitaciones originales. 3. Elige una temática divertida que de juego a la fiesta. 4. Prepara decoración relacionada con el tema. 5. Organiza actividades, animación y música.    6. Define cuales serán los aperitivos y el diseño de la tarta.  7. Prepara la piñata y/o regalos.  8. ¡Disfruta de la fiesta!

¡Invitaciones de cumpleaños gratis!

Para todos/as mis actuales y futuros/as clientes/as, aquí os ofrezco 3 diseños para repartir invitaciones muy molonas. ¡Puedes descargarlas gratis! Si lo deseas, puedes pedirme un diseño personalizado.  💙  Invitación de cumpleaños Frozen con Elsa 💙 🎈  Invitación de cumpleaños con globos  🎈 ★ Invitación de cumpleaños con guirnaldas y estrellas ★